Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

KKTC Din Görevlilerinden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Ordumuzun Afrin operasyonunda kahramanca bir mücadele verdiğini belirtti

KKTC Din Görevlilerinden Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Gündem   A+a-

KKTC Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük, KKTC Din Görevlileri Sendikası Başkanı Süleyman Çakır, KKTC Din Görevlileri Denek başkanı Gökhan İnik ve beraberinde heyet İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Milletimiz Tek Yürek
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Bilindiği üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz (TSK) terör örgütlerine yönelik olarak; ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunu temin etmek amacıyla masum insanların hayatını koruyarak bölgeyi terörist unsurlardan arındırmak için Zeytin Dalı Harekâtını başarı ile devam ettirmektedir. Milli birlik ve beraberlik duygusu içerisinde terörle mücadelemizin başarılı olacağı aşikârdır. Milletimiz tek yürek Mehmetçiklerimizin yanındadır” dedi.
Kahraman Ordumuzun Yanındayız
KKTC Din İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük ise Hatay’a askerlerimize destek olmak amacı ile geldikleri belirterek,”Hatay ve sınır bölgesinde çeşitli ziyaretlerde bulunacağız. Kıbrıs’taki din görevlileri olarak kahraman ordumuza destek olmak için buradayız. KKTC’den din görevlilerimizin selamını, muhabbetini getirdik. Afrin’de görev yapan askerlere manevi destek olmak için Kur’an-ı Kerim ve dualar okuyoruz. İndirilen hatmi şeriflerle, bütün bu manevi feyiz, bereket ve destekle Afrin’de görev yapan askerlerimize buradan dualarımızı gönderiyoruz. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin" şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş