Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’da Projeler Hayat Buluyor

Kentimizde Yeni Bir Yaşam Alanı Oluşuyor

İskenderun’da Projeler Hayat Buluyor

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil:
İskenderun’da Projeler Hayat Buluyor
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’a yapılmakta olan TOKİ konutları ile yeni bir yaşam alanının oluştuğunu belirtti.
TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Kentimizde Yeni Bir Yaşam Alanı Oluşuyor
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Halkımızın yıllardır beklediği TOKİ projesi Allah'ın izniyle hayata geçiyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri inşaatı hızla yükseliyor. Gültepe Mahallesi'nin üst kısmında yapılmakta olan TOKİ inşaatı yaklaşık 470 dönüm üzerine inşa ediliyor. İskenderun’da yapılmakta olan TOKİ konutlarının sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu ve camisi ile örnek bir proje olacak” dedi.
İskenderun Toki Örnek Bir Proje
İskenderun’da yapılmakta olan TOKİ projesinin örnek bir proje olduğunu belirten TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ise” Bu projenin gerçekleşmesinde İskenderun Belediye Başkanımız bizlere çok destek verdi. Kurumlar arası iletişim sayesinde proje hızla ilerliyor. TOKİ ile ilgili web adresimizden halk bankası şubelerinden bilgiler alınabilir. Ben çalışmalarından Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e başarılar diliyorum. Proje ile ilgili bilgilendirmeler devam edecek. Ben şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından TOKİ projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş