Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniyeli Öğrencilerden Afrin'e Koreografili Destek

Osmaniye’de Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi öğrencileri,Afrin’de mücadele eden askerlere destek için çeşitli koreografiler oluşturdu

 Osmaniyeli Öğrencilerden Afrin'e Koreografili DestekWeb
TV

Osmaniye   A+a-

 Türkiye’de en fazla şehit veren iller arasında yer Osmaniye’de Şehit Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi öğrencileri, Afrin’de mücadele eden askerlere destek için çeşitli koreografiler oluşturdu. 
Binbaşı Adil Karagöz Anadolu Lisesi öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amaçlı okul bahçesinde 650 öğrencinin katıldığı program düzenledi. 
Programda öğrenciler, Türk bayrağı, "T.C.", "Canım Türkiyem", "Afrine Selam", "Gönlümüz Sizinle" ve okulun adının kısa yazılışı olan "AKAL" yazılı koreografileri hücum marşı eşliğinde oluşturdular. 
Okul müdürü Zekeriye Urul, Afrin'deki Türk askerine destek olmak için koreografiler oluşturduklarını ifade ederek, "Türkiye'nin en fazla şehit veren ili olan Osmaniye'den kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz sınır ötesi Afrin harekatında 49'uncu gününe girerken, şehitler diyarı Osmaniye'mizden öğrencilerimizin dualarının vücut bulmuş halini hep birlikte sunduk. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" şeklinde konuştu. 
Asker olan ağabeyi Afrin'de mücadele eden Nuriye Açıkgöz, koreografiden mutlu olduğunu belirterek, ağabeyi ve bütün askerleri çok sevdiğini söyledi. 
Babası Afrin'de görevde olan Aleyna Dişçeken ise, "Allah'a emanet olsunlar, hepsi sağ salim yuvalarına dönsünler, vatan sağolsun" dedi. 
Öğrenciler, koreografi sonrasında el sallayarak, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerleri alkışladı. 
 
 
 Osmaniyeli Öğrencilerden Afrin'e Koreografili Destek videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar