Skip Navigation Links

Koç Greenpark’ta 5 Yıldızlı Geleceği Anlattılar..

Coldwell Banker Liva Gayrimenkul, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Koç Greenpark’ta 5 Yıldızlı Geleceği Anlattılar.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

 “Yaşam alanları kadınlarla güzeldir” konulu, Hatay’ın en prestijli anahtar teslim toplu konut projelerinden GreenPark’ta kadınlarla bir araya gelen Coldwell Banker Liva Gayrimenkul Brooker’ı Pınar Yalınızoğlu ve ekibi, Dünya’yı güzelleştiren kadınlara yaşam alanını tanıttılar. 
Hatay’ın Arsuz ilçesinde Karaağaç Mahallesi’nde 20 metrelik yol üzerinde, Koç GreenPark Evleri’nde sakinlerini bekleyen sınırlı sayıda konutun satışını yapan Coldwell Banker Liva Gayrimenkul, gördükleri ilgiden bihayli memnun bir şekilde misafirlerini satış ofisinde ağırlamaya devam ediyor. 
Sakinlerine huzurlu ve kaliteli bir yaşam vaat eden Koç GreenPark Evleri, kullanışlı daireleri ve spor tesisleriyle hem lüks hem de doğanın kalbinde bir yaşam öneriyor. 
Koç GreenPark Evleri ailenizle mutlu bir yaşam sürmeniz, çocuklarınızı güvenle büyütmeniz, huzurlu bir yaşamdan beklediğiniz her şeyi bulabilmeniz için sizleri bekliyor.
 
 
İkisi açık toplam üç yüzme havuzu, spor salonu, saunası, yeşil alanlarıyla Koç GreenPark Evleri yılın 365 günü tatili yaşatıyor.  
 
İster profesyonel ister amatör olsun sporla uğraşan herkes Koç GreenPark Evleri’nin donanımlı tesislerinde kendine en uygun sporu yapabiliyor. 
 
Coldwell Banker Liva Gayrimenkul Brooker’ı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, yaşam alanlarını kadınlarla güzelleştiğini hatırlatarak, her kadının hayali, her çocuğun sağlıklı bir şekilde büyüyebileceği, erkeklerin de iş sonrası huzurlu bir şekilde sosyal aktivitelerini gerçekleştirerek dinlenebileceği bir yaşam alanı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Brooker Pınar Yalınızoğlu, Etkinliği özellikle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yapmalarının yaşam alanlarını güzelleştiren kadınlara hayallerini süsleyen bu muhteşem yaşam alanını göstermeyi amaçladıklarını ifade etti. 
 
Coldwell Banker Liva Gayrimenkul Brooker’ı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada şöyle dedi;Liva Gayrimenkul olarak Koç GreenPark Evlerinin satışını 2 ay önce almış bulunmaktayız. Buranın çok özel bir proje olduğunu biliyorduk, anahtar teslim olana kadar İskenderun halkımız çok farkında değildi. Biz de bu projeyi alıp özellikle bu özel günde Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde özel kadınlarımızla bir araya getirmek istedik. Tüm Dünya Emekçi Kadınlarımızın, çalışan kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. Projemizi hepsinin görmesini istiyoruz, özel projeyi özel kadınlarımızla buluşturmak için bu günü tercih ettik. Örnek dairemiz mobilyalarıyla hazır bir şekilde sizleri bekliyor. Projemizin en büyük özeliklerinden biri anahtar teslim olması, anahtar teslim olduğundan dolayı şuan direkt hiçbir sürpriz olmadan, hiçbir kaygı olmadan örnek dairemizi gören tüm müşterilerimizi tapu yapıldıktan hemen sonra dairemize taşıyabileceğiz. Yine büyük avantajlarımızdan bir tanesi mortgage oranları banka konut kredisi oranları dışarıda %1.17, %1.20 oranı bu şekilde şuan bizde Koç GreenPark ailesi olarak yapı kredi ve iş bankası ile dev bir anlaşmaya imza attık. Bu anlaşmada %0.99 faiz oranıyla 120 aya kadar kredi kullandırabiliyoruz tüm müşterilerimize, alıcı adaylarımıza. Bu da şu demek oluyor; her dairede ortalama 40.000 50.000 lira ile 80.000 liraya kadar kredide +1 avantajınız oluyor. Bu avantajı kullanıp hemen taşınabileceğiz daire şuan İskenderun’da böyle bir fırsat yok. Şuana kadar 30 ailemiz GreenPark'a taşındı. Hala taşınmalarımız devam ediyor, yaza tam hayat başlayacak burada. Şuan kampanyalarımız yaza kadar devam edecek, yaz itibari ile minimum %40 kazandıracak bir projeden bahsediyoruz. Tüm İskenderun halkının bu projeyi görmek için buraya davet ediyoruz. En büyük özelliklerinden en önemlilerinden bir tanesi şuan İskenderun’da çok fazla inşaat çok fazla proje var. Bu projeler buradaki bizim yıldızımız, bizim övündüğümüz en büyük şey anahtar teslim en yüksek konut sayılı projemiz. İskenderun’da henüz böyle bir konut sayısı 630 dairelik projemiz burada mevcut. En büyük piyasada konuşulan burası için  yanlış adlandırılan birkaç bilinmeyen şey var bunlardan dolayı hem buraya davet ediyoruz hem de ufak bahsetmek istiyoruz. Bizim projemizde 630 dairemiz var 300 dairesi vakıfpark olarak geçmektedir. Vakıfa ait olan bu projenin içerisinde değildir. Komple vakıfpark ve grenpark exclusive olarak biz ikiye ayırdık projemizi. Vakıfpark ve Greenpark’ın ortak hiçbir alanı yoktur, sosyal alanlarımız dahil olmak üzere hepsi ayrı ayrı konumlandırılmıştır. Bizim GreenPark exclusive olarak 8 tane blok 288 tane daire, kapalı sosyal alanlarımız, türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu, fitness, kafeterya, açık havuz spor alanları mevcuttur. Alıcılarımız burada birebir görürlerse çok daha farklı bir ortam olduğunu görecekler %40 kazanç için hepinizi bekliyoruz.
 
 
 
 
 
Koç Greenpark’ta 5 Yıldızlı Geleceği Anlattılar..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet