Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sadece Bugün Değil Her Daim Yanınızdayız!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle AK Parti ilçe kadınları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Sadece Bugün Değil Her Daim Yanınızdayız!

İskenderun   A+a-

 Düzenlenen programa İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil,AK Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili’nin eşi Sevim Bilgili , AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
 
Düzenlenen programda bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Rabbim tüm günlerimizi bu güzel günlerden eylesin inşallah. Bize göre kadınlar bir milletin ve ailenin temel direğidir haklarını ödememiz mümkün değildir. AK Parti hükümetleri döneminde kadınlara pozitif ayrımcılık tanınma noktasında pek çok adımlar atıldı. Sosyal, ekonomik ve siyasal alanda birçok anayasal düzenlemeler yapıldı. Yapılmaya devam edilecektir. Ülkemizin kalkınması, kentimizin gelişmesi için kadınlarımızın emekleri ve rolü gerçekten çok önemli. En büyük arzumuz kadınlarımızın hayatın her alanında ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak çok daha iyi ve en üst noktalarda gelmesini görmektir" dedi. 
Başkan Seyfi Dingil,”sadece bugün için değil, her daim yanınızdayız. Çalışmalarımızda vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutluyorum ”diye konuştu. 
Programın sonunda Başkan Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil, programa katılan kadınlara karanfil takdim etiler.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar