Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhasebeciler Sinema etkinliğiyle stres attılar

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri sinema etkinliğinde bir araya geldiler

Muhasebeciler Sinema etkinliğiyle stres attılar

Gündem   A+a-

İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, Muhasebeciler Haftası dolayısıyla sinema etkinliği günleri düzenledi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında üyelerine eğitim, panel, toplantıların yanı sıra yıl da bir kez de olsa sinema etkinliği düzenleyen İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi, üyeleri ile birlikte bu tür etkinliklerle kaynaşma imkanı buluyorlar.
İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi ve üyeleri aileleri ile birlikte Prime Mall Alış Veriş Merkezinde de hep birlikte sinema izleme fırsatı buldular
İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım sinema başlamadan önce yaptığı açıklamasında; “İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası olarak sosyal sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bu bağlamda sosyal faaliyetlerimiz kapsamında üyelerimizi böylesi günlerde yılda bir kez de olsa bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutladığımız Muhasebeciler Haftasındaki amacımız yoğun geçen stresli ve iş temposundan biraz uzaklaşmak ve meslektaşlarımız arasında kaynaşmak için Oda olarak üyelerimizle bir araya geliyoruz.” şeklinde konuştu. İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri de Oda yönetimine ve yetkililerine düzenlemiş oldukları etkinliklerden dolayı teşekkür ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş