Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İbrahim Aydoğan’a Coşkulu Karşılama

Chp Samandağ İlçe Eski Başkanı İbrahim Aydoğan’a Coşkulu Karşılama

İbrahim Aydoğan’a Coşkulu Karşılama

Gündem   A+a-

Yaptıkları basın açıklaması ile ilgili 6 Mart 2018 Salı günü göz alına alınan CHP Samandağ İlçe eski Başkanı İbrahim Aydoğan, Samandağ Eğitim-Sen Temsilciliği yöneticilerinden Serap Aldıç Sakallı, Arkadaş Karataş, Gökmen Berrak ile Samandağ Eğitim-Sen üyelerinden Nihat Çay, Şenol Yazar ve SYKP Samandağ İlçe Başkanı Yusuf Kimyon olmak üzere 7 kişi iki günlük gözaltı süresinden sonra 7 Mart 2018 Çarşamba günü serbest bırakıldı.
CHP Samandağ İlçe eski Başkanı İbrahim Aydoğan, serbest bırakılır bırakılmaz ilk olarak CHP İl Başkanlığını ziyaret ederek ,destek olan tüm partililere teşekkür etti.
Aydoğan, Samandağ’da ise partililer,dostları tarafından coşkuyla karşılandı ve evine kadar eşlik edildi. Samandağ’daki karşılamaya Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Başkanvekili Mehmet Cumhur Karaali, Samandağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.
Evinin önünde yaptığı açıklamada Aydoğan; “ Basın açıklaması sonrası 6 arkadaşımız ile birlikte gözaltına alındık. İki gün gözaltında tutulduktan sonra bugün serbest bırakıldık. Duyarlılığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Başta Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Servet Mullaoğlu’na ve yönetimine, Eğitim–Sen ve diğer demokratik kitle örgütlerine, milletvekillerimize, bütün duyarlı dostlara, arkadaşlara, Belediye Başkanımız sayın Mithat Nehir’e, Belediye Başkan vekilimiz Mehmet Cumhur Karaali’ye ve şu anda aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarıma, dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Yine sizlerle beraberiz ve süreç devam ediyor. Çok teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar