Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

STK’larımız Önemli Görevler Yapıyor

Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında durmadan çalıştıklarını belirtti.
Karma Dövüş Sanatları Federasyonu Hatay temsilcilerinden oluşan heyet ve Türkiye Gençlik Konseyi İl Başkanı Hüseyin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
STK’larımız Önemli Görevler Yapıyor
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyet dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Sivil toplum kuruluşlarımız kentimizde aktif bir şekilde görev yapıyor. Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarına her zaman önem verdik vermeye devam ediyoruz. Farklı konulardaki düzenlenen faaliyetlere, çalışmalara ve etkinliklere destek oluyoruz. Programlara katılım gösteriyoruz. Bu kenti daha ileri götürmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. İskenderun halkı hizmetin en güzelini hak ediyor ”diye konuştu.
Gençlerimize Önem Veriyoruz
Ülkenin geleceğinin gençlere emanet olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Gençlik Konseyi İl Başkanı Hüseyin Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada,”Bizlerde geleceğimizin teminatı gençlerimize daha iyi bir, daha güzel bir İskenderun için bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Siz değerli gençlerimizin projelerine görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Her zaman kapımız sizlere açıktır” diye konuştu.
Konuklar ise Başkan Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar dileyerek çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet