Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Periyotlarda Açık Ara Üstünlük Sağlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı rakibini geride bıraktı.

Periyotlarda Açık Ara Üstünlük Sağlandı

Spor   A+a-

 2017-2018 yılı Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi C Grubu’nun 2. sırasında yer alan Hatay Büyükşehir Belediye Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, galibiyet serüvenine bir yenisini daha ekledi.
Ligde 16 puanla ikinci sırada yer alan HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 3 Mart Cumartesi günü İskenderun Amanos Engelliler Takımı’yla karşılaştı.
Bedensel Engelliler Basketbol Bölgesel C grubu 2. yarı ikinci maçını İskenderun’da oynayan HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı maç boyunca ortaya koyduğu başarılı performansı ile mücadeleyi 34-62 kazandı.
PERİYOTLARDA AÇIK ARA ÜSTÜNLÜK SAĞLANDI
İlk periyoda 8-12 önde başlayan HBB sporcular, maçtaki üstünlüğünü diğer periyotlarda devam ettirdi. Güzel bir oyun sergileyen HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ikinci periyotta da bulduğu 16 sayı ile ilk yarıyı 14-28 önde tamamladı.
İkinci yarıda da başarılı performans sergileyen HBB takımı, bulduğu 18 sayıyı hanesine ekleyerek rakibini geride bıraktı. (24-46)
Son periyotta da attığı sayılar ile maçın galibiyet sevincini yaşayan HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 34-62 skor ile maçın galibi oldu.
Play-Off’lara kalma yolunda oynanan mücadelede Okan Berkyürek 19, Songül Çelik ise 18 sayı ile maçın skorer isimleri oldu.
HATAYLI SPORSEVERLERİ MAÇA BEKLİYORUZ
HBB Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sorumlusu Serkan Çelik takımın başarısının en büyük mimarı olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek, “Ligde iyi bir durumda olduğumuz için mutluyuz. Öncelikli hedefimiz play Offlara katılıp takımımızı bir üst lige çıkarmak. Takıma olan desteklerinden dolayı HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Kulüp Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Maden'e teşekkür ediyoruz. Tüm basket severleri 10 Mart Cumartesi günü saat 11.00’de Antakya Spor Salonu’nda oynanacak olan HBB-Osmaniye 7 Ocak Engelliler Takımı karşılaşmasına davet ediyoruz’’ dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş