Skip Navigation Links

Erzin Belediye Spor 3 Yomra Spor 1

Erzin Belediye Spor kulübünde futbolcuların buruk galibiyet sevinci

Erzin Belediye Spor 3 Yomra Spor 1

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Erzin Belediye Spor, Erzin İlçe stadında yapılan karşılaşmada Yomra Spor'u 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiler. Levent Balcı, Egemen Savran ile Birkan Çanakçıoğlu'nun yönettiği müsabaka ev sahibi Erzin Belediye Spor'un gollerini 9. dakikada Nureddin Ersoy, 46 ve 83. dakikalarda da Umut Koray attı. Erzin Belediye Spor, bu galibiyetin ardından puanını 25'e çıkartıp, 14. sıraya yükseldi.
ERZİN BELEDİYE SPOR'DAKİ MADDİ KRİZE KİM DUR DİYECEK
Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Erzin Belediye Spor'da maddi kriz galibiyetin önüne geçti. Hatay Büyükşehir Belediyesinden gereken desteği alamayan Turuncu Beyazlı ekip Erzin Belediye Spor'da maddi kriz had safhada. Haftanın en önemli müsabakasında Yomra Spor'u 3-1 yenen Erzin Beleidye Spor'da futbolcular maçın ardından alın terlerinin karşılığını alamadıkları gerekçesiyle maçın ardından ıslattıkları formalarını saha ortasında bıraktılar.
150-200 BİN TL İÇİN KÜME DÜŞECEKLER
Ülkemizde çok sayıdaki il ve ilçelerdeki spor kulüpleri profesyonel lige çıkabilmek için 8-10 Milyon tl harcayıp amaçlarına ulaşamadıklarına şahit olduk. Oysa, Erzin Belediye spor kulübü 150-200 bin Tl bulamadıkları için göz göre göre kümeye düşecek. Erzin'in bürokratları, İş adamları, siyasi çevreler, sanayici ve oda başkanlarının bir an evvel bir araya gelerek Erzin Belediye Spor'a sahip çıkmaları bekleniyor..
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet