Skip Navigation Links

Dörtyol Ticaret Ve Sanayi Odasından Afrika Çıkartması

Ercan Yıldırım; “Üyelerimiz Değişen Rekabet Koşullarına Uygun Olarak Kendilerine Hedefler Belirledi”

Dörtyol Ticaret Ve Sanayi Odasından Afrika Çıkartması

Gündem   A+a-

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Bakanlığı'nın UR-GE projesi kapsamında Mozambik ve Güney Afrika Cumhuriyeti'ne iş gezisi düzenledi.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcı Ercan Yıldırım ve 12 üyeden oluşan heyet Güney Afrika Cumhuriyeti ve Mozambik Ülkelerinde demir ve kömür ürünleri üzerine iş adamlarını ziyaret edip iş toplantıları gerçekleştirdi.
 
Arslan Metal Ltd. Şti, Eker Hadde Ltd. Şti. , Güney Metal Ltd. Şti., Oğuz Kardeşler Ltd. Şti., Özçeller Ltd. Şti., Özkan Demirçelik ve Tufan Endüstri’ye ait firma yetkilileri ile Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası adına Başkan Yardımcısı Ercan Yıldırım, Oda Genel Sekreteri Ahmet Karapür ve Melih Dönmez’den oluşan 13 kişilik ekibin katıldığı ziyaretler bir hafta sürdü.
Bir hafta süren ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ercan Yıldırım; “Güney Afrika Cumhuriyeti ve Mozambik Ülkelerinde İş Adamlarını ve güney Afrika konsolosluğu ziyaret edip Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası adına Mozambik Ticaret Ateşi Başkanı Ahmet Taner Yener ve Mozambik Büyük elçisi Zeynep Kızıltan Güney, Afrika Büyük Elçisi Elif Çomaoğlu Ülgen'e bizlere olan sıcak ve samimi yaklaşımları, güzel ev sahiplikleri ve ilçemizin tanıtımı adına plaketler takdim ettik.
 
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi kapsamında, şirketlerimizin bilgi edinmeleri, kümelenme anlayışının geliştirilmesi ve proje yaklaşımları konularında işbirliği sağlanmış oldu. Odamız üyeleri rekabetçilik ve ihracat kapasitelerini artıracak proje bazlı ihtiyaç analizi, eğitim, danışmanlık, yurtdışı pazarlama, alım ve satım faaliyetleriyle ilgili harcamaların uluslararası kuralları konusunda detaylı ve kapsamlı bilgiler edindi. Ekonomi Bakanlığımızın, 2023 ihracat stratejisi doğrultusunda, değişen rekabet koşullarına ve ihtiyaca uygun olarak kendilerine hedefler koyması bakımından yapılan inceleme gezisinin oldukça verimli olduğu düşüncesindeyiz. Yaptığımız temaslar sonunda Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki ticaretimizin geleceği hakkında büyük umutlarımız var. Buradaki ticaret hacmimizi iki katına çıkarmak hedefimiz” dedi
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet