Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okuttu

Şehadet şerbeti içen tüm şehitler için ve Kahraman Türk askerinin muvaffakiyeti için Mevlid-i Şerif okutuldu.

İskenderun Belediyesi Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okuttu

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başta olmak üzere bu vatan için şehadet şerbeti içen tüm şehitler için ve Kahraman Türk askerinin muvaffakiyeti için Mevlid-i Şerif okutuldu. 
İskenderun Belediyesi  tarafından kültür merkezinde bayanlara özel okutulan mevlidi şerife İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil,AK Parti Kadın kolları Başkanı Gül Nalcı,bayan kursiyerler ,belediyede çalışan bayan personellerde katıldı.
Düzenlenen mevlidi şerif hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil,”Vatanımız için tereddüt etmeden canlarını veren şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız.Bu büyük milletin kahraman evlatları devletinin bekası ve milletinin istikbali uğruna son derece zor şartlar altında terör örgütüne büyük darbeler vuruyor” dedi. 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil,” Operasyon kapsamında şehadet şerbeti içerek şehit düşen tüm askerlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Yine aynı operasyonda ve ülkemizin çeşitli yerlerinde hain terör örgütleri ile girilen çatışmalarda yaralı düşen gazilerimize acil şifalar diliyorum. Biz bugün olduğu gibi her zaman bir ve beraber olduğumuz sürece şer odakları Allah’ın izniyle hiçbir emellerine ulaşamayacaklar. Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılım sağlayan tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet