Skip Navigation Links

Örnek Alınacak Uygulama

Şehit Ayhan Say Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çocukları sevindiriyor

Örnek Alınacak Uygulama

Eğitim   A+a-

Üst üste aldığı ödüllerle adını sıkça duymaya başladığımız Şehit Ayhan Say Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu defa Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında sergiledikleri Milli kültürümüzün önemli bir motifi olan Hacivat –Karagöz ile fark yarattılar.
Şehit Ayhan Say Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11-C sınıfı alan öğrencileri kendilerinin imalatını yaptıkları Hacivat –Karagöz karakterlerini Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Gülşen Arslanoğlu’nun nezaretinde “Hayal Perdesi”ne de taşıyarak ayrı bir başarıya imza attılar.
"Milli kültürün devamlılığı, toplumun değerlerine olan bağlılığını arttırır" anlayışı ile Şehit Ayhan Say Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Alanı öğrencilerinin hazırladığı Hacivat -Karagöz kuklaları gösteriye dönüştürülerek Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında sergilenmeye devam ediyor.
Gösteriyi planlayan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Gülşen Arslanoğlu ve 11-C sınıfı alan öğrencilerinin 9 Ocak İlkokulu, Mehmet Akif İlkokulu, Şehit Harun Taş İlkokulu ve Ocaklı Anaokulunda yaptıkları gösteriler büyük beğeni topladı.
İlk Kurşun Gazetesi olarak imalat alanında el becerilerini ortaya koydukları gibi bunu sanatsal bir faaliyete dönüştürüp miniklerle buluşturan ve hem kendilerini, hem de miniklerin gelişimine sağladıkları katkılardan ötürü başta Şehit Ayhan Say Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Gülşen Arslanoğlu olmak üzere 11-C sınıfının büyük yürekli Hayal Perdesi Sanatçılarını kutluyoruz.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet