Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mahalle Muhtarlarımız Birinci Derece Mesai Ortaklarımızdır

Başkan Toksoy mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi

Mahalle Muhtarlarımız Birinci Derece Mesai Ortaklarımızdır

Gündem   A+a-

 Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol’da hizmet veren mahalle muhtarları ve azalarıyla bir araya geldi. Dörtyol Fourway Otelde gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları, Daire müdürleri de hazır bulundu.
Açılış konuşması yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Dörtyol için yapılan ve yapılacak olan bütün hizmetlerin kaynağında Dörtyol sevdası olduğunu ifade ederek, Dörtyol’da her mahallemiz hak ettiği hizmetleri hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, “Bizlere destek veren, bizleri görev başına getiren hemşehrilerimize sizlerle birlikte hizmet ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz. Çünkü hizmetin sınırı yok. Bizim görevimiz vatandaşlarımızın sıkıntılarını, dertlerini asgariye indirip, beklenti ve taleplerini yerine getirmek. Biliyorsunuz ki Büyükşehir Yasası ile beraber hizmet alanımız oldukça büyüdü. İlk defa Hatay’da uygulanıyor olmasından dolayı da ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Yaşamaya da hâlen devam ediyoruz. Bizim anlayışımızda bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim anlayışı vardır. Bu anlayış içerisinde siyasi kaygılar gütmeden İlçemize hizmet ediyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde hizmet alanları ve sorumluluklar var. Biz sorumluluklarımızı ve görevlerimizi biliyoruz. HBB Dörtyol’da arzu edilen sahiplenmeyi görememektir. Ümit ediyorum ki; kalan sürede HBB bu sorumlulukları yerine getir. Bugüne kadar İlçemiz Dörtyol’a göstermiş oldukları hizmetlerden dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz.
MAHALLE MUHTARLARIMIZI BİRİNCİ DERECEDE MESAİ ARKADAŞLARIMIZDIR.
Başkan Toksoy, konuşmasın devamında mahalle muhtarımız birinci derecede mesai arkadaşlarımızdır. Değerli hemşerilerimiz ile belediye arasında gönül köprüsü kuran muhtarlarımız ile koordinasyon içerisinde çalışıyoruz. Zaman zaman hizmetler noktasında eksik kaldığımız doğrudur. İçinde bulunduğumuz maddi sıkıntıları hiçbir zaman bahane etmeden imkânlarımız doğrultusunda vatandaşlarımıza karşı sorumluluklarımızı sizlerle birlikte yerine getiriyoruz.
2018 MART AYI MECLİS OTURUMDA MAHALLE MUHTARLARI MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR
Başkan Toksoy, konuşmasının sonunda 2018 Mart ayı meclis oturumda Mahalle Muhtarları Koordinasyon Müdürlüğün kurulması için gündeme alacaklarını müjdesini verdi.
 
BAŞKAN TOKSOY,  MAHALLE MUHTARLARI VE AZALARINI TEK TEK DİNLEDİ
Gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasın ardından sohbet ortamında geçen istişare toplatışında mahalle muhtarları azalarıyla birlikte mahallerinde yaşadıkları problemleri dile getirdiler. Başkan Toksoy, tek tek dinleyerek daire müdürleri konular üzerinde açıklamalar yaparak mahallelerde yaşanan sıkıntıları tek tek dinledi. 
 
MUHTARLARDAN BAŞKAN TOKSOY’A TEŞEKKÜR
Mahalle muhtarların ulaşım açısından kullanılması adına Başkan Toksoy’un araç sözünün tahsis edilmesinden dolayı mahalle muhtarları Başkan Toksoy’a çiçek takdim ettiler. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş