Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

15 Temmuz Gazilerinden İskenderun Belediyesine Ziyaret

Ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz!

15 Temmuz Gazilerinden İskenderun Belediyesine Ziyaret

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ülkemizi bölmek, parçalamak isteyenlere asla fırsat vermeyeceklerini belirtti. 15 Temmuz Demokrasi Kahramanları Topluluğu adına 15 Temmuz gazilerinden Yüksel Akın ve Elvan Ağdaş İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.
GAZİLERİMİZİN YANINDAYIZ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”15 Temmuz’da vatanımızı, bölmek parçalamak isteyen cuntacılara karşı milletimiz tek ses tek yürek olmuş, vatan hainlerine fırsat vermemiştir. O gece birlik, beraberlik içinde Çanakkale ruhu sergilenmiştir. Rabbim bu ülkenin hain düşmanlarına fırsat vermesin. Bu ülke kahraman evlatlarının varlığı ile ne kadar övünse yeridir. Sizler bu ülke için canlarınızı siper ettiniz. Arkadaşlarınız ile yaptığınız bu kutlu hareketten dolayı sizleri tebrik ediyor, bu uğurda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar temenni ediyorum” diye konuştu.
BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR
15 Temmuz gazileri ise “Türk Milletinin cansiperane mücadele vererek önlediği 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında şehit yakınlarını ve gazilerini sahiplendiniz ve varlığınızı her daim hissettirdiniz. Bu hain darbe girişiminden dolayı yaşanan hem maddi hem manevi mağduriyetlerin giderilmesi için çabalarınız bizim için çok anlamlıdır. Millî birliğe ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve yardımlarınız bizleri onurlandırmıştır.15 Temmuz Gazileri olarak öncelikle size ve sizin nezdinizde tüm belediye çalışanlarına teşekkürü bir borç biliriz” şeklinde görüş beyan ettiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar