Skip Navigation Links

Bahçeşehir Dersliklerinde Sınav Heyecanı

Bahçeşehir Kolejleri’nin ‘’Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı’’, İskenderun Bahçeşehir Koleji’nde de yoğun bir katılımla yapıldı.

Bahçeşehir Dersliklerinde Sınav Heyecanı

Eğitim   A+a-

       Bahçeşehir Kolejleri’nin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı için yaptığı ‘’Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı’’, İskenderun Bahçeşehir Koleji’nde de yoğun bir katılımla yapıldı. 
Bu yıl  4,5,6,7. Sınıflarda okuyan öğrencilerin katıldığı sınav, 24 Şubat Cumartesi günü İskenderun Kampüsünde gerçekleştirildi.
 
       Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı 24 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’da İskenderun Bahçeşehir Koleji Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Sınava erkenden gelen veliler ve öğrencileri bir sürpriz bekliyordu: Okul Bahçesinde piyano ve yan flüt çalan öğrenciler, sınav öncesi hem öğrencilerin stresinin azalmasına ve hem de güne daha keyifli başlamalarına neden oldu.
        Sınavla ilgili genel bilgilerin verilmesinden sonra öğrenciler sınava alınırken, veliler de okulun konferans salonunda ‘’Bahçeşehir Koleji Bilgilendirme Toplantısı’’na katıldılar. Okul Müdürü Mustafa UÇAN’ın yaptığı sunumda, Bahçeşehir Kolejlerinin ‘’Kurumsallığı, işleyişi, fark yaratan eğitim-öğretim programları’’ anlatılırken, İskenderun Bahçeşehir Kolejinin bölgemizdeki ‘’Akademik başarıları, bilimsel projeleri, sosyal sorumluluk projeleri’’ de örneklerle anlatıldı. Ayrıca okul psikoloğu Meltem Gümüş tarafından da ‘’ Mindful eğitimi, UP programı, Erken Çocukluk programları’’ hakkında açıklamalar yapıldı.
        Veliler çocuklarını beklerken gerek fuaye alanındaki ‘’STEM, Kodlama ve Robotik, Görsel Sanatlar, Fotoğrafçılık, Bilim Atölyesi, Eco School, SosyalBen ‘’ çalışmalarını gezerek, bilgi aldılar.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet