Skip Navigation Links

Füsun Sayek etkinliklerle anılacak

Füsun Sayek 5. Sağlık ve Kültür etkinlikleri tanıtım toplantısı Arsuz'da yapıldı.

Gündem   A+a-

 
 
Füsun Sayek 5. Sağlık ve Kültür etkinlikleri tanıtım toplantısı Arsuz’da yapıldı. Hacettepe Üniversitesi Dekan’lığından kısa bir süre önce emekli olan Prof. Dr. İskender Sayek, merhume eşi Füsun Sayek anısına yapılan etkinlikler ile ilgili bilgiler verdi.
 
Etkinliklerin 06-13 Ağustos tarihleri arasında İskender Sayek evinde gerçekleştirileceğini belirten Prof. Dr. Sayek, “Bu etkinlikleri yıllardır takip ediyoruz. Basının çok değerli desteklerini görüyoruz. Sizlere ve Arsuz Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Bu sene 5.sini gerçekleştiriyoruz. Her yıl biraz daha gelişiyoruz ve profesyonelleşiyoruz. Bu sene önemli konulardan bir tanesi tıp eğitimi ile ilgili toplantılarımız olacak. Ankara’dan öğrencilerimiz gelecek ve daha tıp eğitimi nasıl yapılır konusunda bir rapor yapılacak. Çocuklar ve ergenlerde cinsellik konusunda yine toplantılar yapılacak. Bu sene yine bir yenilik olarak tarım sergisi olacak. Tarihi tarım aletleri sergilenecek. Bunun yanı sıra bölgemizi yakından ilgilendiren dokumacılık ile ilgili bir sergi yapılacak.
 
El dokuması ile ilgili bilgilendirme yapılacak. Eski İskenderun ve eski Hatay konusunda fotoğraflarla bir sergi yapılacak. Tarihsel gelişimi gerçekten ortaya koyacak bir sergi olacak. Ayrıca Eczacıbaşı adı altında seramik sergisi yine toplumumuzu sergilenecek. Yine konserlerimiz olacak. Hafif Cazz olarak özellikle gençlerimizi yakından ilgilendiren konserler yapılacak. Ahmet Kanneci konseri yapılacak. Yine Arsuz’da hizmet veren okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizin tiyatro gösterileri olacak. Toplumla iç içe bir haftayı tamamlayacağız. Sağlık kontrolleri ve taramalarımızda bu hafta içerisinde devam edecek” dedi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet