Skip Navigation Links

Ana Sınıfı Öğrencilerinden MKÜ'e Ziyaret

Antakya'da hizmet vermekte olan Latife Hanım anaokulu öğrencileri eğitim ve öğretim çerçevesinde bu hafta MKÜ'nün misafiri oldular.

Ana Sınıfı Öğrencilerinden MKÜ'e Ziyaret

Eğitim   A+a-

 Ana sınıfı öğrencileri Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Hasan Hallaçeli’nin rehberliğinde Fizyoterapi öğrencileri ile tanışma fırsatı buldular. Bu süreçte ana sınıfı öğrencileri ilk kez Üniversitede “lisans derslerine” kısa bir süreliğine tanıklık ettiler. Bu esnada minikler üniversite öğrencileri ile kısa bir süre sohbet ettiler. 
Ardından Hatay Sağlık Yüksekokulu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emel Teksöz ile bir araya geldiler.  Anaokulu öğrencileri MKÜ' bünyesinde bulunan “TERAPÖTİK OYUNCAK MÜZESİNİ” gezdiler. Yrd. Doç. Dr. Emel Teksöz müzede bulunan, hasta çocuklar için yapılmış oyuncak bebeklerin hikâyesini öğrenciler ile paylaştı. Anaokulu öğrencileri bebekleri merak ile izleyip, sağlık ile ilgili sorularına cevap aldıkları verimli bir zaman geçirdiler.
Gezi programı, sosyal alanlar ve çarşı alanlarının ziyaretinin ardından yerleşke içerisinde minibüsle küçük bir dolaşımla son buldu. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet