Skip Navigation Links

Başkan Culha’dan Haberin Merkezine Ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi’ni ziyaret etti.

Başkan Culha’dan Haberin Merkezine ZiyaretWeb
TV

Gündem   A+a-

 Yılların eskitemediği dostluk ve güvenin kendini hissettirdiği ziyarette, siyasetten uzak samimi ve sıcak bir buluşma gerçekleşti. 
Belediye Başkanı Nazım Culha’nın  8. Gün Haber web Tv ve Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünden 1 gün önce gerçekleşen ziyaretinde, CHP’li Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediye Meclis Üyesi Sezer Aydemir, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan da hazır bulundular. 
Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın ziyaretinden ve kuruluş yıldönümü kutlamasından dolayı teşekkür etti. 
Bilgi ve birikimiyle önemli bir belediye başkanı kimliği, halk adamı oluşu, sıcak ve samimi diyaloglarıyla bölge halkının gönlünde taht kurmuş bir belediye başkanı olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın ziyaretinden dolayı şeref duyduğunu belirten Gökhan Gökpınar, ekip olarak Hatay ve Hataylılar’a layık olmaya çalıştıklarını ve Web Tv formatında yayın  yapan ilk ve tek internet gazetesi olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, günümüzde gazetecilik mesleğinin digital ortamda, halka daha hızlı bir şekilde haberi ulaştırmak imkanı sunduğunu hatırlatarak, medyanın üstlendiği bu önemli görevi layıkıyla yapan 8. Gün Haber Web Tv ekibine Gökhan Gökpınar’ın şahsında teşekkür etti. 
Kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesi ve başarı dileklerinin ardından Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Belediye Zabıta Müdürü Sinan Altan ve Gazeteci Gökhan Gökpınar’ın sıcak ve samimi sohbeti kaldığı yerden devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Culha’dan Haberin Merkezine Ziyaret videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet