Skip Navigation Links

Kaymakam Soytürk’ten 8. Gün Haber’e 13’ncü Yıl Ziyareti

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi’ni ziyaret etti.

Kaymakam Soytürk’ten 8. Gün Haber’e 13’ncü Yıl ZiyaretiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Kaymakam Soytürk’ten 8. Gün Haber’e kuruluş yıldönümü ziyareti sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Tam bir halk adamı olan Kaymakam Soytürk, her zamanki gibi mütevazı ve samimi sohbetiyle gönülleri bir kez  daha fethetti. 
Kaymakam Soytürk’ten 8. Gün Haber’e 13’ncü Yıl Ziyareti
İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk,  8. Gün Haber Web Tv  ve 8. Gün Gazetesi’ni ziyaret etti. 
Kaymakam Recep Soytürk’ün  8. Gün Haber web Tv ve Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünden 2 gün önce gerçekleşen ziyaretinde, Söz Gazetesi sahibi Şehmus Aslan ve Haber Müdürü Kamuran İnan’ın da bulunmaları oldukça tatlı bir tesadüf oldu. 
Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar, Kaymakam Recep Soytürk’e ziyaretinden ve kuruluş yıldönümü kutlamasından dolayı teşekkür etti. 
Bilgi ve birikimiyle önemli bir devlet adamı kimliği, halk adamı oluşu, sıcak ve samimi diyaloglarıyla bölge halkının gönlünde taht kurmuş bir bürokrat olan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ün ziyaretinden dolayı şeref duyduğunu belirten Gökhan Gökpınar, ekip olarak Hatay ve Hataylılar’a layık olmaya çalıştıklarını ve Web Tv formatında yayın  yapan ilk ve tek internet gazetesi olmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Kaymakam Recep Soytürk de, günümüzde gazetecilik mesleğinin digital ortamda, halka daha hızlı bir şekilde haberi ulaştırmak imkanı sunduğunu hatırlatarak, medyanın üstlendiği bu önemli görevi layıkıyla yapan 8. Gün Haber Web Tv ekibine Gökhan Gökpınar’ın şahsında teşekkür etti. 
Yine 8. Gün Haber Web Tv’nin kuruluş yıl dönümünü kutlamak üzere ziyaret eden Söz Gazetesi Sahibi Duayen Gazeteci Şehmus Aslan da ziyaret süresince Kaymakam Soytürk’le keyifli ve sıcak sohbetin içerisinde yer alarak ziyarete renk kattı. 
Kuruluş yıldönümü pastasının kesilmesinin ardından başarı dileklerinin ardından Kaymakam Recep Soytürk, Gazeteci Şehmus Aslan ve Gazeteci Gökhan Gökpınar’ın sıcak ve samimi sohbeti kaldığı yerden devam etti. 
 
 
 
 
 
 
Kaymakam Soytürk’ten 8. Gün Haber’e 13’ncü Yıl Ziyareti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet