Skip Navigation Links

Bülent Bozdoğan:“İskenderun Belediyesini alacağız”

Bülent Bozdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimini ziyaret etti.

Bülent Bozdoğan:“İskenderun Belediyesini alacağız”

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesini yönetmeye aday olarak siyasi çalışmalarını aralıksız sürdüren Elektrik Mühendisi İşadamı Bülent Bozdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimini ziyaret etti.
Bülent Bozdoğan İskenderun’u yönetmeye talip olduğunu belirttiği ziyaretinde İskenderun’un ve CHP’nin kazanması için yola çıktığını belirtti. Bozdoğan, ekibiyle birlikte yaptıkları çalışmalarıi İlçe Başkanı Mansuroğlu ve yönetimi ile paylaştı.
İlçe Başkanı Mansuroğlu ve Bülent Bozdoğan, bu güne kadar yapılan çalışmaları, siyasi geçmişlerine dair anıların da gündeme geldiği ziyaret samimi bir atmosferde gerçekleşti.
İlçe Başkanı Mansuroğlu, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Muhsine Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri ile de sohbet eden Bülent Bozdoğan’a çıktığı yolda başarılar dileyerek CHP’den çıkacak tüm Belediye Başkan Aday adaylarına da eşin mesafede olacaklarını belirtti. CHP İlçe Başkanı Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Biz CHP teşkilatı olarak Türkiye ve Hatay’da Belediyeleri almak için çalışacağız. İskenderun Belediyesinde iktidar olmak için tüm çabamızı ortaya koyacak çalışmamalara da imza atacağız” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet