Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniyelilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Konvoylu Destek

Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Osmaniyeli STK’lar,Hassa'ya geldikleri konvoyla,devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.

Osmaniyelilerden Zeytin Dalı Harekatı'na Konvoylu Destek

Osmaniye   A+a-

 AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Osmaniyeli STK’lar, Hatay’ın Hassa ilçesine geldikleri konvoyla, devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi.
  Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin’de terör mensuplarına yönelik operasyonu devam ederken, vatandaş ve sivil toplum kuruluşlarının desteği de sürüyor. Osmaniye’den gelen AK Parti Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve Osmaniyeli STK’lar, harekata destek ve askerlere moral amacıyla bir konvoy oluşturdu. Milletvekilli Durmuşoğlu, konvoy ile birlikte Hatay’ın Hassa ilçesine gelerek, basın açıklaması yaptı. Durmuşoğlu, harekatın herhangi bir millete yönelik olmadığını belitti. 
  Bölgede yaşayan Türkmenlerin, Kürtlerin ve Arapların komşu olduğunu dile getiren Durmuşoğlu, “Zeytin Dalı Harekatı, planlandığı gibi başarıyla devam etmektedir. Hava ve arazi koşullarının olumsuzluğuna rağmen kahraman Mehmetçiklerimiz, adım adım ilerlemekte, planlanan hedefleri bir bir ele geçirmekte, bölgeyi terör örgütleri ve teröristlerden temizlemeye devam etmektedir. Zeytin Dalı Harekatı, uluslararası hukuk, Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu terörle mücadeleye yönelik 1624, 2170 ve 2178 Sayılı Kararları ile Birleşmiş Milletler Sözleşmesi’nin 51’inci maddesinde yer alan meşru müdafaa hakkı çerçevesinde başlatılmış, meşru ve uluslararası hukuka uygun bir harekattır” dedi.
  Konvoy, yapılan açıklamanın ardından Osmaniye’ye geri döndü.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar