Skip Navigation Links

Şef Açılar Üniformalarını Mehmetçik İçin Giydi

Hatay-Suriye sınırında şehit düşen Mehmetçikler için kurban kesildi

Şef Açılar Üniformalarını Mehmetçik İçin GiydiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Yurdun çeşitli yerlerinde görev yapan 4 şef aşçı, Hatay’ın Suriye sınırına gelerek bu kez de üniformalarını Mehmetçik için giydi. Çeşitli STK üyelerinin de katıldığı ziyarette kurbanlar kesilerek şehit olan Mehmetçiklerin ruhuna gönderildi.
İdealist Kadınlar Derneği(İGDER), bir çiğköfte firması ve 4 şef aşçı, İstanbul Platformu altında buluşarak Zeytin dalı harekatında görev yapan Mehmetçikleri Hatay-Suriye sınırında ziyaret etti. Hatay Hassa’daki Su Gediği köyünde buluşan platform üyeleri, harekatta şehit düşen Mehmetçikler için dualar eşliğinde kurban kesti. Kesilen kurbanlar, Akbaba Karakolu’nda görev yapan Mehmetçiklere dağıtıldı.

“Şef olarak bir kez de üniformalarımızı Mehmetçiklerimiz için giyelim dedik”
Ziyarete öncülük şef aşçı Fatma Bayrak, “Burası anlatılmaz. Buranın havasını mutlaka solumak lazım. Kendi meslektaşlarıma buraya gelmeleri için teklifte bulundum. Mehmetçiklerimize destek verelim. Şef olarak bir kez de üniformalarımızı Mehmetçiklerimiz için Zeytin dalı için giyelim dedik. Kurbanlarımızı aldık, kestik. Allah kabul etsin. Zeytin dalı harekatının en başından sonuna kadar yanındayız. Bu vatan topraklarında bir tane çakal kalmayana kadar devletimizin yanındayız“ dedi.
 
 
 
Şef Açılar Üniformalarını Mehmetçik İçin Giydi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet