Skip Navigation Links

Arsuz Zabıta'dan Mehmetçik İçin Kan Bağışı

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Türk Kızılayı'nın ‘Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik yürüttüğü kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Arsuz Zabıta'dan Mehmetçik İçin Kan Bağışı

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı çok sayıdaki Zabıta Personeli ve Zabıta Müdürü Sinan Altan, vatandaşlara kan bağışı bilincini kazandırmak ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı’ndaki Mehmetçikler için kan bağışında bulundu.
 
İskenderun İlçesindeki Anıt Alanı'nda bulunan Kızılay’ın Mobil Kan Bağışı Toplama Aracı'nda kan bağışı sırasında konuşan Arsuz Zabıta Müdürü Sinan Altan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrindeki terör unsurlarına karşı kahramanca mücadele verdiklerini ifade ederek, Afrin bölgesinde bulunan Mehmetçik başta olmak üzere tüm Mehmetçik'ler için kan bağışında bulunduklarını dile getirdi. Mehmetçiklerin oluşabilecek herhangi bir sağlık problemlerinde, kan ihtiyacını giderebilme adına  Arsuz Zabıta Müdürlüğü olarak personeli katkıda bulunduklarını belirten Zabıta Müdürü Altan, Arsuz  Belediye Başkanı Nazım Culha'nın görev ve sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini ve böyle bir kampanyaya destek verdiklerini söyledi. Zabıta Müdürü Altan, Türk Silahlı Kuvvetleri hepimizin gözbebeğidir. Sınır güvenliğimiz adına sınır ötesinde silahlı terör gruplarına karşı operasyon içerisinde olan askerimizin, tırnağına dahi zarar gelmeden görevlerini tamamlayarak biran önce ülkemize, yuvalarına dönmeleri ilk temennimizdir" şeklinde konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet