Skip Navigation Links

STK'ların Görüşleri Önemli

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti.

STK'ların Görüşleri Önemli

İskenderun   A+a-

 İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığına atanan Bestami Bilgili ve İskenderun İlçe Tarım Müdürü Osman Hatlar İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
STK’LARIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ
İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik’in ziyaretinde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Meslek kuruluşlarına sivil toplum kuruluşlarının düşüncelerine, önerilerine ve taleplerine her zaman büyük önem verdik vermeye devam ediyoruz. Sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz” dedi.
AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR
AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığına atanan Bestami Bilgili’ye yeni görevinde başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Bilindiği üzere yapılan değerlendirmeler ve genel merkezimizin yapmış olduğu temayüller sonucunda eski Bekbele Belediye Başkanımız Bestami Bilgili AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığına atanmıştı. Kendisine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Cumartesi günü yapılacak olan kongreye tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.
KURUMLARIMIZ İLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ
Kurumlar ile her zaman diyalog halinde olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Tarım Müdürü Osman Hatlar ile birlikte halka hizmet noktasında görüş alışverişinde bulundu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet