Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Teknik Direktörden Özür...

Teknik Direktör Ali Asım Balkaya ile kaleci Fatih Öztürk özür diledi.

Teknik Direktörden Özür...

Payas   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor'da, Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spor karşılaşması sonrasında Teknik Direktör Ali Asım Balkaya, Kaleci Fatih Öztürk ile taraftarlar arasında çıkan tartışma tatlıya bağlandı.
Tartışan taraflar, Payas Miba otelinde bir araya gelerek, Payas Spor'un bundan sonra yapacağı karşılaşmalarda alınacak önlemler masaya yatırıldı.
Payas Spor Teknik Direktörü Ali Asım Balkaya ile Kaleci Fatih Öztürk yaptıkları açıklamada, "Bizler Payas Spor'a geldiğimizde takımımızı en iyi yerlere taşıyabilmek için söz vermiştik. İkimizde Payas Spor kulübünün ekmeğini yemekteyiz.Tüm gücümüzü ortaya koymamıza rağmen zaman zamanda başarısız sonuçlarla da karşı karşıya kalmaktayız. Tabiki bu da bizleri olduğu gibi taraftarlarımızı da üzmektedir. Bazen üzüntünün yarattığı kızgınlık nedeniyle konuşma sırasında çoğu zaman kullanılan kelimeler ve anlamları, söylenmek istenenin dışında algılanmasına neden oluyor. Başta ben ve kalecimiz Fatih Öztürk olmak üzere tüm taraftarlarımızdan, yönetimimizden ve Payas halkından özür diliyoruz" dediler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş