Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sosyal Medyayı En Doğru ve En Aktif Şekilde Kullanmaya Çalışıyoruz

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Samandağ Belediyesi ev sahipliğinde Sosyal Belediyeler Ağı Çalıştayı’nın açılışını gerçekleşti.

Sosyal Medyayı En Doğru ve En Aktif Şekilde Kullanmaya ÇalışıyoruzWeb
TV

Gündem   A+a-

 Gerçekleştirilen çalıştaya, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkanı Yardımcıları Mehmet Ali Kamacı ve Mehmet Yıldız ve birçok belediyeden sosyal medya yöneticileri ve uzmanları katılım gösterdi. 
“TÜRKİYE’NİN HER TARAFINA SESİMİZİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURABİLİYORUZ”
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir,” Belediyelerimizde ciddi çalışmalar oluyor. Kendi sıkıntılarımızı belki kendi ilçemizde kısmen anlatabiliyoruz ama Türkiye’nin her tarafına sesimizi sosyal medya üzerinden duyurabiliyoruz. Bu nedenle de bu çalıştayı önemsiyor ve bundan sonra da çalışmaların devam etmesini istiyoruz. Bu çalıştayda da verilecek eğitimleri de çok değerli buluyorum” ifadelerine yer verdi. 
“SOSYAL MEDYAYI EN DOĞRU VE EN AKTİF ŞEKİLDE KULLANMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Sosyal medyayı en doğru ve en aktif şekilde kullanmanın önemine değinen Başkan Savaş,” Bugün sizlerle sosyal belediyeciliğin çıtasını yükseltme adında neler yapılabileceğimiz konusunda bilgi paylaşacağız. Bu çalıştay, bediyeler arasındaki koordinasyonların sağlanması, ortak hareket etme, algı ve kamuoyu oluşturma noktasında önem taşıyor. Sosyal medya ağı yaşanılan olayları ve anlık gelişmeleri kitlelere en hızlı ulaştırandır. Bizler de bunun bilinçle ile çalışmalarımızı sosyal medya kitlelerine aktarma konusunda çok iyiyiz. Bireysel beklentiler, hareket ve sorumluluklar da oldukça önemli. Sosyal demokratların da sosyal medyası da bu şekilde olmalı. Bireysellikten de kitleselliğe dönüşmek de sosyal medya açısından oldukça önemli. Bizler sosyal medyayı en doğru ve en aktif şekilde kullanmaya çalışıyoruz.   Böyle yaparsak da sosyal demokrat belediyeler ile de düşünce paylaşımlarımız olursa çok daha iyi yerlerde olabileceğimizi düşünüyorum. Çalıştayda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Birçok belediyeden gelen sosyal medya yöneticileri ve uzmanlarına Hatay’a özgü zeytinyağı, nar ekşisi ve defne sabunu hediye edildi. Çalıştay katılımcıların Başkan Savaş ile hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.  
 
 
 
Sosyal Medyayı En Doğru ve En Aktif Şekilde Kullanmaya Çalışıyoruz videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş