Skip Navigation Links

Kırıkhan'dan Mehmetçiklerimize Mehteranlı Destek!..

Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda zafer yazan Mehmetçiklerimize Kırıkhan ilçemizden de Mehteranlı destek geliyor.

Kırıkhan'dan Mehmetçiklerimize Mehteranlı Destek!..

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Bursa Vatan Sevdalıları Platformunun getirdiği Bursa Ertuğrulgazi Mehter Bölüğü, 11 Şubat 2018 Pazar günü saat 12:00'de Kırıkhan’da mehteran ekibiyle ve ilçe halkıyla birlikte yapacağı yürüyüşle kahraman Mehmetçiklerimize destek verecek.
Afrin'deki Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında destan yazan kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla gerçekleştirilecek olan Mehteran Destek Yürüyüşü ilçe halkının katılımıyla; Kırıkhan Demokrasi meydanından başlayarak Kanatlı caddesi boyunca Cumhuriyet meydanına kadar devam edecek ve Cumhuriyet meydanında yapılacak olan mehteran gösterisiyle son bulacak.
Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Mehteranlı Destek Yürüyüşü için ilçe halkına ortak bir davette bulunarak “Mehmetçiklerimize destek olmak için düzenleyeceğimiz Mehteran Yürüyüşü ve Mehteran Gösterisine Kırıkhan'da bulunan sivil toplum kuruluşlarımızı, siyasi parti başkanlarımız ve ilçe teşkilatları ile tüm halkımızı davet ediyoruz. Gün Birlik Olma Günüdür. Gün Mehmetçiklerimize destek olma günüdür. 11 Şubat Pazar günü saat 12:00 de tüm halkımızı Mehmetçiklerimize Mehteranlı Destek Yürüyüşüne katılmalarını bekliyoruz” dediler. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet