Skip Navigation Links

Öğrencilere Çevre Eğitimi Verildi

Hatay Büyülşehir Belediyesi'nin yaygın çevre eğitimi projesi devam ediyor.

Öğrencilere Çevre Eğitimi Verildi

Eğitim   A+a-

 YAYGIN ÇEVRE EĞİTİMİ PROJESİ İLE ÖĞRENCİLER ARTIK DAHA BİLİNÇLİ 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, okullarda başlatmış olduğu Yaygın Çevre Eğitimi Projesi kapsamındaki eğitimlerini sürdürüyor. 
ÖĞRENCİLERE ÇEVRE EĞİTİMİ VERİLDİ 
Okullarda verilen eğitim ile bireylerde erken yaşta çevre bilinci oluşturmak ve medeniyetler kenti Hatay’a yakışan temiz bir çevre elde etmeyi amaçladıklarını proje ekipleri, son olarak Defne Okulları ve Ata Koleji’nde üçüncü ve dördüncü sınıflara çevre temizliği eğitimi verdi. 
Personeller, slaytlar ve videolar eşliğinde öğrencilere çöp ve atıkların ayırt edilmesi gerektiği ve tüm atıkların çöp olarak kabul edilmeyeceği bilgisini paylaştı.
Geri dönüşümün önemine değinerek bu hususta da çocukları bilinçlendirici bilgiler veren ekipler, su, hava, toprak ve gürültü kirliliklerinden bahsederek insanın doğada yalnız olmadığı diğer canlılarında temiz doğada yaşama hakkı olduğunu vurguladı.
ÖĞRENCİLER İLE HOBİ BAHÇELERİNE ÇİÇEKLER EKİLDİ 
Bireylerin çevre konusunda küçük yaşta eğitilmesi hedefiyle başlatılan proje kapsamında öğrencilere doğaya karşı olan sorumluluk bilincini geliştirmek amacıyla eğitim sonrası çiçek dağıtılırken, Defne Okullarında çiçekler hobi bahçelerine öğrenciler ile birlikte ekildi. 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet