Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kocatepe Çok Amaçlı Semt Pazarı Son Aşamada!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kocatepe mahallesine yapılmak olan çok amaçlı kapalı semt pazarı yapımının son aşamada olduğunu belirtti.

Kocatepe Çok Amaçlı Semt Pazarı Son Aşamada!

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, Kocatepe mahallesi muhtarı Doğan Demir, pazarcı esnafı başkanı Celal Şahin pazar yerinde incelemelerde bulunarak yapılması gerekli çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.
 

EKSİKLİKLER TAMAMLANIYOR

 
Kent genelinde 5 farklı noktaya çok amaçlı kapalı semt pazarının yapılmakta olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, amaçlarının Pazar yerlerinin daha modern daha güzel olmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Başkan Seyfi Dingil, çok amaçlı semt pazarının yapım işlerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek,” vatandaşlarımızın kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla yapımı devam eden kapalı semt pazarı çalışmaları bitmek üzere. Bölgede ikamet eden vatandaşlar sadece bu alanı haftada bir gün Pazar alışverişinde kullanmayacak. Bu alan sosyal anlamda da hizmet verecek” dedi.
 

KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK

 
İskenderun halkına hizmet için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”Pazar yerlerimiz artık daha modern daha güzel olacak. Vatandaşlarımız burada sosyal ve kültürel aktivitelerini de yapabilecek. Beş farklı bölgeye çok amaçlı semt pazarı yapım işlerinde çevre düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere. Semt pazarları kısa bir sürede tamamlanarak halkımız ve esnafımızın hizmeti açılacak “şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş