Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaçspor Hedefi Yakaladı!..

Arsuz Karaağaç Spor 1967 takımı, bu sezon öncesi ortaya koyduğu hedefi yakalayarak gözünü gelecek sezona çevirdi.

Arsuz Karaağaçspor Hedefi Yakaladı!..

Arsuz   A+a-

 Bölgesel Amatör Lig 5. Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor 1967 takımı, bu sezon öncesi ortaya koyduğu hedefi yakalayarak gözünü gelecek sezona çevirdi. Turuncu Beyazlılar, taraftarların desteğiyle gelecek sezonda 3. Lige çıkmayı arzuluyor.
BAL Ligi temsilcimiz Arsuz Karaağaç Spor'un Kulüp Başkanı Nevzat İnan, ligdeki öncelikli hedeflerinin profesyonel lig önündeki en son engel olan BAL Liginde takımı tutmak olduğunu söylerken, bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan İnan, şimdi ki hedeflerinin ise alt yapıdan A takıma futbolcu kazandırmak ve seneye şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak olduğunu belirtti.
A takıma altyapıdan iki sporcu daha kazandırdıklarını söyleyen Başkan İnan, "Alt yapıdan Sol açık Kaan Datçelik ve ön libero Oktay Sönmez'i A takımımıza kazandırdık. Altyapıya yönetim olarak çok büyük önem vermekteyiz. Daha da alt yapıdan A takıma kazandırmak istediğimiz 5-6 sporcu daha var. Ligde öncelikli hedefimiz BAL liginden düşmemek idi,bunu da başardığımız için mutluyuz. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için güçlenen yeni yönetimimiz ile kollarımızı şimdiden sıvadık. Ligde yeni olmamıza karşın zorlansak da takımı ligde tuttuk bu da bizim için bir başarıdır. 
Ligde geride kalan maçlarımızı gelecek sezon için artık ön hazırlık gibi görüyoruz. Taraftarlarımız gönüllerini rahat tutsun ilk yılın eksikliklerini gördük. Seneye daha iyi bir planlama ile lige giriş yapacağız ve 3. Lig hedefimizi gelecek sezon da taraflarımızın ve halkımızın desteğiyle gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet