Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniyeli Şehit Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Şehit Piyade Komando Uzman Çavuş Bekir Evren, memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı

Osmaniyeli Şehit Gözyaşları Arasında Toprağa VerildiWeb
TV

Osmaniye   A+a-

 Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Bekir Evren, memleketi Osmaniye'de gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Hatay'dan sabah saatlerinde Osmaniye'ye karayolu ile getirilen şehit Evren'in cenazesi, Dr. İhsan Göknal Mahallesi'ndeki baba evine götürülerek helallik alındı.
Şehidin naaşı, törenin yapılacağı Mezarlık Camisi'ne getirildi. Şehidin 1 yıllık eşi Zehra Evren, şehidin parkasını giyip şapkasını takarken, Evren'in şehit olduğunda başında bulunduğu belirtilen beresine sık sık sarılıp, kokladı. Gözyaşlarına hakim olamayan acılı eş, “En çok istediği buydu. Türk bayrağına sarılı gelmeyi çok istiyordu” dedi.
Annesi Emine Evren ise, "Ağlamayacağım oğlum. Düşmanlarımı sevindirmeyeceğim" derken, şehidin ağabeyinin ise daha sonra bereyi alıp başına takarak cenaze namazında saf tuttuğu görüldü.
İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu'nun kıldırdığı cenaze namazına şehidin ailesi, Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, milletvekilleri, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Osmaniye Garnizon Komutanı Albay Ahmet Serdar Gül, Belediye Başkanı Kadir Kara ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Törenin ardından şehit Uzman Çavuş Bekir Evren'in cenazesi, Garnizon Komutanlığı Şehitliğine defnedildi.
Osmaniyeli Şehit Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar