Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gökpınar Zeytindalı Derneği Arsuz’un Geleceğine Önemli Katkı Sunuyor..

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı;Gökpınar Zeytindalı Derneği Arsuz’un Geleceğine Önemli Katkı Sunuyor..

Gökpınar Zeytindalı Derneği Arsuz’un Geleceğine Önemli Katkı Sunuyor.. Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde faaliyet gösteren Gökpınar Zeytindalı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel dayanışma yemeği Arsuz Gümüş Otel’de gerçekleştirildi. 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci ve Zabıta Müdürü Sinan Altan, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan ve yönetim kurulu üyeleri, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yönetim kurulu ve daha çok sayıda  Gökpınar ailesi dostunu ve de aile bireylerini ağırlayan Gökpınar Zeytindalı Derneği, Arsuz’un geleceğine ve hedeflerine sunduğu katkılardan dolayı Kaymakam Musa Sarı’ya plaket verdi. 
Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak, sınırlarına yakın bölgelerde terörist örgütlenmeleri bertaraf etmek amacıyla düzenlediği Zeytindalı Harekatı’nda şehit düşen, yaralanarak tedavi altına alınan asker ve siviller için ve de Türk Ordusu’nun bu harekatta muzaffer olması için duayı Akçalı Mahallesi İmamı Şeyh Mahmut Bayram yaptı. 
Tüm şehitlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan gecede konuşan Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Serdal Gökpınar, Kaymakam Musa Sarı ve Belediye Başkanı Nazım Culha’nın önderliğinde tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Arsuz’un geleceğine katkı vermek için çalışacaklarını belirterek, çiçeği burnunda bir ilçe olan Arsuz’u güzel bir geleceğin beklediğine vurgu yaptı. 
Gökpınar Zeytindalı Derneği Başkanı Serdal Gökpınar konuşmasında şöyle dedi; 
Ülkemizin içinde bulunduğu vaziyet itibariyle, kendini sosyal sorumluluk projelerine adamış sivil toplum kuruluşlarına daha çok ihtiyacın olduğu bir dönemde, böyle bir organizasyon ile değerli protokol üyeleri ile derneğimize destek olmak için bu organizasyona destek olmak adına gelen değerli misafirlerimizi bir araya getirmenin kıvancını yaşadığımızı belirtmek isteriz. 
Sivil toplum kuruluşları, katılımcılığın, çoğulculuğun, beraberliğin, demokrasinin vazgeçilmez unsuru, dinamik, çalışkan, demokratik toplumların duyarlıklarını dile getiren kuruluşlardır. Dernekler insanların demokratik sesi olmalı, çoğunluğun sesi doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde başarılı çalışmalar yapmalı, bölge insanlarımızın huzuru, mutluluğu, maddi, manevi, sorunlarına en pratik, en uyumlu, en haklı, en demokratik şekilde çözüm aramalı, haklıların yanında olmalı, haklıların hak mücadelesine destek olmalı ve tüm insanlarımızı eşit görmelidir. Çalışmalarında, doğruluğun, haklılığın, dışına asla çıkmamalı, güzel olan her şeyin yanında olması gerekmektedir. Dernek olarak tüm bu amaçları kendimize bir hedef olarak göstermekteyiz.
Derneğimiz, Arsuz ilçesinde köklü bir geçmişi olan GÖKPINAR ailesinin birlikteliğini pekiştirmek için bir araya gelmekle birlikte, bu misyonunun dışında, Arsuz’umuza katkı sağlamak, sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için de varlığını devam ettirmektedir. Güzel Arsuz’umuzun gelişimi için tüm sosyal sorumluluk projelerine katılmak en büyük arzumuzdur. Arsuz ilçemizin değerli yöneticilerinin bu konudaki hassasiyetini bilmekte ve bu sorumluluk bilinciyle elimizden gelen tüm imkanları seferber etme çabasında içerisinde olmayı hedeflemekteyiz. Bu projelerde siz değerli misafirlerimizi yanımızda görmekten gurur duyacağımız bir kez daha tekrarlamak isterim.”
Gökpınar Zeytindalı Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Gökpınar da yaptığı kısa konuşmada, derneğin sadece Gökpınar ailesi mensuplarını temsil etmediğini belirterek, tüm bölge halkının derneğe üye olarak yönetiminde yer alabileceğini ve Arsuz’un geleceğine katkı verebileceğini belirtti. 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da yaptığı konuşmada, Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin, ilçenin en aktif STK’larından olması nedeniyle mutlu olduğunu ve bir çok projede ortak çalışmaktan keyif aldığını belirterek, önümüzdeki haftalarda Arsuz’un bir çok önemli festival ve organizasyona ev sahipliği yapacağının müjdesini verdi.
Gökpınar Zeytindalı Derneği’nin, Gökpınar ailesi ve dostlarının güzel  bir gecede kaynaşması ve birlikte Arsuz için güzel işler yapabilme yeteneğini ortaya koyması adına önemli bir tablo ortaya koydu.
Gece boyunca Gökpınar ailesi ve dostları güzel bir gece geçirmenin keyfini çıkardılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gökpınar Zeytindalı Derneği Arsuz’un Geleceğine Önemli Katkı Sunuyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar