Skip Navigation Links

Baştuğ, Mega Projelerin Çeliğini Üretiyor..

Baştuğ Metalurji Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’yi ağırladı. Bakan Zeybekçi Mustafa Baştuğ’dan bilgi aldı..

Baştuğ, Mega Projelerin Çeliğini Üretiyor..

Ekonomi   A+a-

  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Osmaniye’yi ziyaret etti. Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu, Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ,  Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şerif Tosyalı, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sanayiciler ve iş adamları tarafından Osmaniye OSB’deki Tosyalı TOYO Tesisleri’nde karşılanan Ekonomi Bakanı Zeybekçi, ilk olarak Tosyalı TOYO ve Tosçelik Tesislerini gezerek, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’dan, daha sonra da Türkiye’nin önemli çelik üreticilerinden Baştuğ Metalurji’de Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ’dan bilgi aldı.  
OSB’de bulunan Baştuğ Metalürji Tesislerinde de incelemelerde bulunan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye Baştuğ Metalürji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ tarafından tesis hakkında bilgi verildi. 
 
Türkiye’nin 46’ncı en büyük sanayi kuruluşu olan Baştuğ Metalurji tesislerinin kalite standartları, üretim, istihdam ve ihracat verilerini Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ’dan dinleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, dış ticaret açığının kapanmasında, istihdamın büyümesinde, Türkiye’nin güçlenmesinde önemli rol oynayan, risk alarak Türkiye’nin büyümesine ve gelişmesine katkı sunan sanayicilerle gurur duyduğunu ifade etti. 
Sözlerinin devamında Osmaniye'deki yatırımlardan övgüyle söz eden Bakan Zeybekçi, "Bugün 7200 dönüm civarında Organize Sanayi Bölgesine ilave olarak bir o kadar daha yer talep ediyor ve tamamının da yatırımcısı hazır. Osmaniye'nin 2002 yılındaki ihracatı 700 Bin Dolar. Bugün Osmaniye'nin ihracatı 1 Milyar Dolar. Osmaniye, bu coğrafyanın merkezinde parlayan bir yıldız. Biz de elimizden ne gelirse yapacağız" dedi. 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet