Skip Navigation Links

Kukla Oyunu Miniklerle Buluşmaya Devam Ediyor

Kukla oyunu çok amaçlı salonlarda miniklerle buluşuyor.

Kukla Oyunu Miniklerle Buluşmaya Devam Ediyor

Kültür Sanat   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay'ın 15 ilçesinde hemşehrileriyle buluşturduğu çok amaçlı salonlar, HBB Şehir Tiyatrosu'nun mutfağında bin bir özenle hazırladığı "Nasreddin Hoca Ohh Gel Keyfim Gel" adlı kukla oyununa ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Düğün, taziye, nişan gibi hem iyi hem de kötü günde ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulan çok amaçlı salonlar, bu kez kültürel faaliyetler için kapılarını açıyor.
 
"EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ OYUN MİNİKLERİN MUTLULUĞUNA VESİLE OLDU"
 
'Hatay'da tiyatro izlemeyen çocuk kalmayacak' hedefiyle yola çıkan HBB Şehir Tiyatrosu, Hataylı minikleri 2017-2018 eğitim öğretim yılının sömestr tatilinde de eğitici ve öğretici kukla oyunuyla buluşturuyor. Yazarlığını ve yönetmenliğini HBB Şehir Tiyatrolarının başarılı sanatçılarından Atilla Yaprak'ın yaptığı "Nasreddin Hoca Ohh Gel Keyfim Gel" adlı eğlenceli kukla oyunu 31 Ocak Çarşamba günü Turfanda Mahallesi Çok Amaçlı Salonu’nda miniklerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Nasreddin Hoca fıkralarından uyarlanarak sahneye taşınan oyun, miniklerin mutluluğuna vesile oldu.
 
HBB Şehir Tiyatrosu yetkileri tarafından yapılan açıklamada eğitici ve öğretici kukla oyununun Hatay'ın 15 ilçesinde sahneleneceği belirtildi. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet