Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Melekler Rakip Tanımıyor

Çukurova Basketbol Takımı ile karşılaşan Hatay Büyükşehir Belediyespor,maçı 67-56 kazanarak galibiyet sayısını 14'e çıkardı.

Melekler Rakip Tanımıyor

Spor   A+a-

 Antakya Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maça Hatay Büyükşehir Belediyede Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş'ın yanı sıra, HBB Başkan Vekili Dr. Selim Matkap, HBB Genel Sekreteri Dr. Mehmet Maden, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt ile çok sayıda taraftar katıldı.

MAÇI 67-56 KAZANAN MAVİ-BEYAZLILAR TARAFTARINA BÜYÜK SEVİNÇ YAŞATTI

Hep bir ağızdan söylenen İstiklal Marşı ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganlarıyla başlayan zorlu mücadeleye Hülya Çoklar, Courtney Paris, Bahar Öztürk, Leilani Seamah Michael ve Hind Ben Abdelkader ilk beşiyle sahaya çıkan Hatay'ın Melekleri, başa baş geçen ilk çeyreği 15-16 geride tamamladı.İkinci yarıya taraftarının da desteğini alarak başlayan mavi-beyazlılar soyunma odasına 40-27'lik üstünlükle gitti. İkinci yarının ilk çeyreğinde de oyunun kontrolünü elinde tutan melekler bu çeyrekte rakibine sadece 10 sayı bulma fırsatı tanıdı ve son çeyreğe 55-37'lik skorla önde girdi. Son periyotta da bulduğu dış atışlarla farkın erimesine izin vermeyen Hatay temsilcisi maçtan 67-56'lik skorla galip ayrılarak taraftarına büyük bir sevinç yaşattı.

Mavi-beyazlılarda Katerina Snytsina 21, Merve Aydın ise 15 sayı ile maçın en skorer isimleri oldu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş