Skip Navigation Links

Hatay'ın İki Meleği Milli Takımda!

HBB Kadın Basketbol Takımı'ndan Hülya Çoklar ve Merve Aydın milli takım kadrosuna seçilerek Hatay'a büyük bir gurur yaşattı.

Hatay'ın İki Meleği Milli Takımda!

Spor   A+a-

 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ve Eurocup Women'da Hatay'ı başarıyla temsil eden HBB Kadın Basketbol Takımı'ndan Hülya Çoklar ve Merve Aydın milli takım kadrosuna seçilerek Hatay'a büyük bir gurur yaşattı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, spora ve sporcuya verdiği destekle medeniyetler kenti olarak adlandırılan Hatay’a ‘Spor Kenti ’ unvanını da kazandırmak için emin adımlarla ilerliyor. Başkan Savaş’ın il genelindeki sportif atılımları Hatay’a başarı olarak geri dönüyor.

HBB KADIN BASKETBOL TAKIMI'NDA BÜYÜK GURUR

Hatay'ın Melekleri bu sonuçla, 2019 yılında düzenlenecek Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkını elde etmek için 10 Şubat tarihinde deplasmanda Beyaz Rusya ve 14 Şubat tarihinde de İstanbul’da Estonya ile Eleme Grubu'nda karşılaşacak olan A Kadın Milli takımımın aday kadrosunda yer alacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takım yetkilileri takım oyuncularının büyük bir sevinç yaşadığını belirterek, böylesine güzel bir haberin şampiyonluk yolunda moral kaynağı olacağının altını çizdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet