Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HASİAD'dan Reyhanlı Ziyaretleri..

HASİAD Suriye sınırında olması dolayısıyla olumsuz etkilenen Reyhanlı ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

HASİAD'dan Reyhanlı Ziyaretleri..

Ekonomi   A+a-

 Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD) Başkanı A. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin Bölgesi’nde halkımızı ve sınır güvenliğimizi korumak adına başlatmış olduğu “Zeytin Dalı Operasyonu”ndan, Suriye sınırında olması dolayısıyla olumsuz etkilenen Reyhanlı ilçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Yapılan ziyaret kapsamında Reyhanlı Kaymakamı  Fatih ÇOBANOĞLU, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Necmettin ZAROĞLU ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında bölgede yaşanan olumsuz olaylardan etkilenen ilçe halkı ve esnafın son durumu hakkında bilgi alındı.  
HASİAD Yönetim Kurulu adına Başkan A. Gökhan ALKAN, Suriye sınırında olan Reyhanlı’nın zaman zaman karşı taraftan atılan füzelerin hedefi olması dolayısıyla ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.  Ayrıca, HASİAD olarak devletimizin başlatmış olduğu “Zeytin Dalı Operasyonu”nu desteklediklerini ve bu operasyonun bir an önce başarıyla sonuçlanmasını dilediklerini ifade etti. Bu operasyon sırasında şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar