Skip Navigation Links

Arsuz Kaymakamı İGC'de

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Arsuz Kaymakamı İGC'de

Medya   A+a-

 İGC Başkanı Veysel Cıncık ile Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Sarı, hazırladıkları projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. 
Ankara’da yaptığı temasların çok verimli geçtiğini belirten Kaymakam Sarı, şöyle konuştu:
“Arsuz’un hem kalkınmasını hem de tanınmasını sağlamak için gayretimiz sürüyor. Geçen yıl yaptığımız çalışmaları bu yıl da tekrarlayacağız. Bu arada Bisiklet Federasyonu 2018 yılındaki bazı yarışlarında Arsuz’u da güzergahına alması bizi mutlu etti. Örneğin, 15 Şub-18.Şubat arasında Türkiye Şampiyonası 1.Etap Sezon Açılışı, henüz belirlenmeyen tarihte yapılacak Milli Takım Hazırlık Kampı Arsuz’da gerçekleştirilecek.”
Bu çalışmaların yanı sıra yatçılık, paraşütçülük konularında da çalışmalar yaptıklarını belirten Kaymakam Musa Sarı, ‘Projelerimizin tamamlanmasıyla Arsuz’un çehresi, Türkiye’deki önemi daha da artacak’’dedi.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da konuşmasında, Arsuz’un en büyük şansının genç, çalışkan bir Kaymakam’a sahip olması olduğunu belirterek, ‘’çalışmalarınızı takdirle izliyoruz. Başarılı olacağınıza inanıyoruz. Tüm çalışmalarınızda basın olarak yanınızdayız’’ dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet