Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Okullarda Yeni Yıl Karne Heyecanı Yaşandı

2017-2018 yılı Eğitim-Öğretim döneminin birinci yarıyılının tamamlanması dolayısıyla, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda karne dağıtım töreni gerçekleşt

Okullarda Yeni Yıl Karne Heyecanı Yaşandı

Belen   A+a-

  
Karne dağıtım törenine; Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir ŞAHAN, İlçe Emniyet Amiri Mehmet KARCI ve Fatih Mahalle Muhtarı Osman KÖSECE katıldı. Öğrenci velilerinin de hazır bulunduğu karne dağıtımı heyecanlı görüntülere sahne oldu. 
 
Kaymakam AYDIN; 
Bir zamanlar kendilerinin de bu sıralardan geçtiğini, kiminin Kaymakam, kiminin avukat, kiminin Belediye Başkanı, kiminin doktor, kiminin öğretmen olduğunu belirterek, değerli olanın iyi insan olunması olduğunu, öğrencilere bulundukları zamanı çok iyi değerlendirilmeleri gerektiğini ifade etti. Sürekli çalışmanın olmayacağını, önemli olanın yerine göre oyun, yerine göre gezme,  yerine göre de ders çalışılmak suretiyle verimli ve dengeli bir okul hayatının geçirilmesi dileğinde bulunarak, öğrencilerin yarıyıl tatilini tebrik etti.
 
Belediye Başkanı VURUCU ise;
 Ortaokul son sınıfın artık bir dönüm noktası olduğunu, seçilecek liselerle hayatlarını yönlendireceklerini, dönemin çok hassas bir zaman dilimi olduğunu belirterek, yarıyıl tatilini en güzel bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.
 
Sınıflarda yapılan karne dağıtımının ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ve İlçemizde ilk olan (Z) kütüphanenin kurdelesi kesilerek öğrencilerin hizmetine sunuldu.
 
Kütüphaneyi gezen Kaymakam AYDIN, okul yönetiminden kütüphanenin özelliği hakkında bilgiler alarak, kitap desteği sözü verdi.
 
Karne dağıtım töreni, Okul Aile Birliği ve öğretmenlerce hazırlanan ikram ile sona erdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar