Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi Ekipleri Mevsimsel Çalışmaları Sürdürüyor

Samandağ  Belediyesi ekipleri, yağmur suyundan dolayı tıkanan drenaj ve kanal hatlarını temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Samandağ Belediyesi Ekipleri Mevsimsel Çalışmaları Sürdürüyor

Yerel   A+a-

 Samandağ  Belediyesi ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yağmur suyundan dolayı tıkanan drenaj ve kanal hatlarını temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mevsim şartlarından kaynaklı yağmur ve yağmur sonrası olası bir tıkanıklık yaşanmaması için kanal temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından yapılan açıklamada;"Fen İşleri ekiplerimiz, kanal yolları, arkların açılması, kırılan büzlerin yenilenmesi gibi çalışmalarını sürdürüyor. Mevsim şartları nedeni ile ağaçlardan dökülen yapraklar, yabani otlar ve evsel atıklar ile su kanalları ve arklar tıkanıyor. Bu nedenle su taşkınları ve tıkanıklıklar nedeniyle büzler kırılıyor, yollarda sıkıntılar yaşanıyor. Ekiplerimiz bu sıkıntıların yaşanmaması için temizlik çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Ayrıca yol açma ve parke döşeme çalışmalarımız da Fen İşleri ekiplerimiz tarafından aralıksız devam ediyor" ifadelerine yer verdi.
Fen İşleri ekiplerince yürütülen çalışmalar;
Sutaşı Ortaokulu giriş kapısı önünde yol genişleme ve düzenleme çalışması yapılıyor.
Kuşalanı Mahallesi okul yolunda, su kanallarının temizlik çalışması yapıldı.
Cumhuriyet Mahallesi Zeyzeniye mevkiinde temizlik ve corget boru döşeme çalışmaları yapılıyor.
Şükrü Kanatlı Mahallesi Aktepe  Sokak’ta  parkeye  hazırlık, dolgu ve stabilize yol çalışmaları yapılıyor.  
Koyunoğlu Mahallesi’nde tıkanan derelerin ağızları açıldı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet