Skip Navigation Links

Başkan Seyfi Dingil Çalışmaları Yerinde İnceliyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin farklı noktalarında devam eden çalışmaları yerinde incelediklerini belirtti.

Başkan Seyfi Dingil Çalışmaları Yerinde İnceliyor

Yerel   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizcilerde Park Bahçe Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Yapılan çalışmalar hakkında Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk’tan bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Birimlerimiz hız kesmeden, farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde parke yenileme, çevre düzenleme çalışmalarını devam ediyor. Başlanan işlerin hemen hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Biz, başladığımız işin hızlandırılması, en kısa sürede tamamlanması ve vatandaşlarımızın kullanabileceği hale getirilmesi için çalışmaları yerinde inceliyor ve denetimlerimizi yapıyoruz" dedi.

KALICI HİZMETLER YAPIYORUZ

Başkan Seyfi Dingil,” “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini en güzelini götürmek başlıca vazifemiz. Yapılan çalışmaların büyük bir titizlikle ve özenle yapılmasına dikkat ediyoruz. Yapılan hizmetlerin kalıcı bir hizmet olmasını, vatandaşlarımızın uzun yıllar kullanması için çaba ve özen gösteriyoruz. Bütün amacımız budur. Ben bu bağlamda gerek fikirleri ve önermeleri ile gerekse verdikleri desteklerle bizlere her zaman destek olan vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet