Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını, hummalı şekilde sürdürüyor.

Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile parke döşeme, stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarını bir bir tamamlayarak, yeni yolları Samandağ halkının hizmetine sunuyor.
Fen İşleri ekiplerinin 5 ayrı mahallede yürüttüğü çalışmalarını tamamladıktan sonra program çerçevesinde diğer mahallelerde de çalışmaların devam edeceğini belirten Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ali Bulut; “mevsimsel koşullardan ötürü oluşan çamurlu yol sorununu ortadan kaldırıyoruz. Bu doğrultuda ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri ekiplerimizce  Yaylıca Mahallesi ve Değirmenbaşı  Mahallesi ’nde büz çalışması yapılıyor. Yaylıca Mahallesi’nde  HBB  ile Samandağ Belediyesi’nin ortak çalışmaları ile yeni yol açma ve dolgu malzeme serme çalışması yapılıyor. Karaçay Mahallesi Yılmazlar Sokak’ta parke öncesi temizlik çalışması sürdürülüyor. Deniz Mahallesi’nde  ara sokakta stabilize yol çalışması yapılıyor. Sutaşı Mahallesi’nde parke kaplama çalışması devam ediyor.” İfadelerine yer verdi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş