Skip Navigation Links

Orhan Karasayar’a Resim Öğretmeninden Sürpriz!

“Yağlı Boya Portresi Hediye Edildi”

Orhan Karasayar’a Resim Öğretmeninden Sürpriz!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun’a gelerek bazı açılış ve ziyaretler gerçekleştiren AKPARTİ Hatay Milletvekili, TBMM idare amiri Orhan Karasayar, Arsuz Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Karaağaç Resim, Ahşap Süsleme ve Boyama Sanat Merkezini ziyaretinde bir sürprizle karşılaştı. Orhan Karasayar’a Arsuz HEM Sanat Resim Kursu öğretmeni İzzettin Rüzgar tarafından yapılan yağlı boya tablosu hediye edildi.
Kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle bir araya gelerek onlarla sohbet eden ve Sanat merkezini inceleyen Vekil Karasayar, kursiyerler tarafından yapılan yağlı boya ve ahşap boyama eserlerini hayranlıkla inceledi. Ev sahipliğini Kurs öğretmenleri İzzettin ve Ayfer Rüzgar ile hanım kursiyerlerin yaptığı Arsuz HEM Karaağaç sanat merkezi Ziyareti sırasında Orhan Karasayar’a, İskenderun Akparti İlçe başkanı Ayhan Bodur, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve Arsuz Halk Eğitim Müdürü Ali Altuk ile ilçe yönetiminden ve meclis üyelerinden oluşan bir grup eşlik ettiler.
Sorunların konuşulduğu, yapılan inceleme ve sohbet’in ardından Sanat merkezi’nin Resim kursu öğretmeni İzzettin Rüzgar bir sürpriz yaparak kurdele ile kapalı durumdaki bir tabloyu Vekil’e birlikte açmayı önerdi.  Açılan tablo’nun Orhan Karasayar’ın yağlı boya portresi olduğunu gören Karasayar ve beraberindekiler şaşkınlık ve hayranlıklarını gizleyemediler. 
Böyle bir sürprizden haberi olmadığını ve beklemediğini belirten Karasayar bu ince düşünceyi ve emeği sergileyen Resim Kursu Öğretmeni İzzettin Rüzgar’ı kutlayarak teşekkür etti.
Sosyal etkinlikler ve meslek edindirme kurslarının yararlarından söz eden Karasayar, Arsuz Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez’den ilçedeki bu faaliyetler hakkında bilgiler alarak bu kurs merkezlerinin desteklenmesini, kursiyerlerin ürettiklerinin de değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.   
 
 
 
Orhan Karasayar’a Resim Öğretmeninden Sürpriz! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet