Skip Navigation Links

‘Miçolojik Dünya’ Kitabını UĞURCAN’lı Çocuklara İmzaladı!

Yazar Cumali Miçooğulları UĞURCAN Eğitim Kurumuna Konuk Oldu;

‘Miçolojik Dünya’ Kitabını UĞURCAN’lı Çocuklara İmzaladı!

Eğitim   A+a-

 Hataylı Yazar Cumali Miçooğulları, Uğurcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezine konuk oldu ve öğrencilere ‘Miçolojik Dünya’ adlı kitabını imzalayarak hediye etti.  Uğurcan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan yazar Miçooğulları,  öğrencilerin heyecan ve ilgisi karşısında duygulandığını belirterek kurum yetkililerine de teşekkür etti.
Hatay’ın büyülü ve özel bir şehir olduğunu ifade eden ve gezdiği 61 ülkeden ilham alarak kitabını 4 haftalık bir zaman diliminde Arsuz’da yazdığını söyleyen Miçooğulları, sevenleriyle bir araya gelerek, ‘Miçolojik Dünya’ adını verdiği kitabını özel öğrencilere imzalamanın gurunu yaşadığını ifade etti.
2005 yılından bu yana hizmet veren Uğurcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezi eğitim verdiği çocukların gelişimine katkı sağlamaya ve adından söz ettirmeye devam ediyor. Uğurcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, konuk ettiği Yazar Cumali Miçoğulları’nın kitap imza etkinliği ile sosyal alandaki faaliyetlere açık olduğunu kanıtlamış oldu. Eğitimciler ve çocuklarla bir araya gelen Yazar kitabını imzalarken keyifli dakikalar yaşadılar. 
İskenderun’da eğitim veren Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucusu, başarılı eğitimci Necla Demir, Yazar Cumali Miçooğulları’nı konuk etmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek özel öğrencilere yönelik eğitim veren kurumları hakkında da bilgileri paylaştı. 
Uğurcan Özel Eğitim Kurumu’nun Kurcusu Necla Demir yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yıllardır alanında başarılı ve sağlam adımlarla faaliyetini yürüten Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizde okuma yazma eğitiminin yanı sıra, öğrenme sorunlarının çözümü konusunda da hizmet veriyoruz. Psikolojik danışmanlık, konuşma sorunlarının çözümü, rehberlik, fizik tedavi, işitme sorunlarının çözümü, okullarda uyum ve kaynaştırma sorunlarının çözümü, otistik çocukların eğitimi gibi geniş bir yelpazede uzmanlık gerektiren konularda da eğitim hizmeti veriyoruz. Ayrıca bu eğitimler bireysel olarak da sunuluyor. Alanında uzman eğitimcilerle özel yöntem ve eğitim teknikleri ile uygun eğitim ortamı ve zengin materyaller sağlayarak öğrencilerin en üst düzeyde yararlanmasını hedefleyen Uğurcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, özel eğitime gereksinim duyan çocukların iletişim, toplumsal yaşam ve sosyal becerilerini artırmaya yönelik faaliyetlere de önem veriyor.”
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet