Skip Navigation Links

Kurtderesi Mahallesi'nde Çalışmalar Sürüyor

Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yol açma, genişletme ve parke döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kurtderesi Mahallesi'nde Çalışmalar Sürüyor

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in talimatları ile Samandağ Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yol açma, genişletme ve parke döşeme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fen işleri ekipleri son olarak Kurtderesi Mahallesi Çifte Kastal Caddesi’ne bağlanan sokakta parkeye hazırlık çalışmalarını tamamlamış olup, parke döşeme çalışmasını gerçekleştiriyor. 
Samandağlı vatandaşların belediye hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmasının hedeflendiğini belirten Samandağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız tarafından yapılan açıklamada; “Samandağ Belediyesi olarak vatandaşlara hak ettiği kalitede hizmeti vermek için gerek yol çalışmalarıyla, gerekse ilçeyi geliştirmek adına yapılan projeler ile Samandağ’ın hak ettiği çalışmaları gerçekleştirmek için Belediye ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Çalışmalar bittiğinde hem halkımız rahat nefes alacak hem de ilçemiz daha düzgün yollara sahip olacak. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet