Skip Navigation Links

Asla Küme Düşmeyeceğiz...

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'un verdiği destekle, transfer çalışmaları devam ediyor..

Asla Küme Düşmeyeceğiz...

Kırıkhan   A+a-

 Bölgemize yaptığı başarılı hizmetleriyle tanıdığımız ve vatandaşların gönlünde taht kuran Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz'a her kesimden, övgüler gelmeye devam ediyor. Kırıkhan ve bölgesindeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp, Türk sporuna kazandırmak için tüm imkanlarını seferber eden Başkan Ayhan Yavuz'un, Kırıkhan Spor'u kanatları altına alması ve transfer çalışmaları esnasında gereken desteği vermesi spor camiasında sevinçle karşılanıyor. Kırıkhan Spor taraftarlarının her zaman minnettar olacağı Başkan Ayhan Yavuz'un bu hareketleri diğer Belediye Başkanlarına örnek teşkil ediyor.
BAŞKANIMIZ AYHAN YAVUZ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, "Her zaman yanımızda olan ve imkanlarını sonuna kadar kullanarak desteğini esirgemeyen Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz'a yönetimimi ve camiamız adına teşekkür ediyoruz" dedi.
ASLA KÜME DÜŞMEYECEĞİZ
Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden Kırıkhan Spor'un Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, "Titiz bir çalışmanın ardından iyi bir kadro kurduk. Kırıkhan Spor asla küme düşmeyecek, bütün taraftarlarımız bundan emin olsun" dedi.
TRANSFER ÇALIŞMALARI
Antalya Side Sense Oteli tesislerinde 2.yarı öncesinde kamp çalışmalarının devam ettiğini belirten Veli Özdoğan yapılan transferlerle ilgili şu bilgiyi verdi : Erhan Gözetlik, Mustafa Olcaytu, Özcan Dağ, Uğur Erdoğan, Emre Aktaş, M. Fırat Demir, İzzet Canlıka, Sergen Öztürk, Kaleci Ferdi Yalçın, Oğuzhan Afşin'i takıma kazandırmış bulunuyoruz. 
Kırıkhan Spor kadrosunda Oğuzhan Bayıroğlu, Turgut Karacak, Metehan Uçak,Halil Donat ve , Hakan Doğan gibi Kırıkhan’lı 5 futbolcunun bulunduğunu belirten Veli Özdoğan M. Akif Şerifoğlu, Taylan Özgün, Oğuz Kaan Oral gibi 3 Hatay’lı futbolcunun da kadroda yer aldığını söyledi.
KISA ZAMANDA UYUM SAĞLADILAR
Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, takım olarak çalışmaların teknik direktör Hakan Çimen nezdinde devam ettiğini belirtti. Takıma kazandırılan futbolcuların uyum sağlama ve taktiksel çalışmalara kısa sürede cevap verdiklerini ve bununda sevindirici durum olduğunu vurguladı.
KIRIKHAN'DA TÖREN DÜZENLENECEK
Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, yeni transfer edilen futbolcuları camiaya tanıtmak amacıyla Kırıkhan'da tören düzenleneceğini söyledi.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet