Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Nehir Rasel Seni ve Kıddes Bayramını Kutladı

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Ras El seni ve kıddes bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Nehir Rasel Seni ve Kıddes Bayramını Kutladı

Yerel   A+a-

 Başkan Nehir kutlama mesajında:” Medeniyetler beşiği kentimizde yeni bir yıla yeni umutlarla merhaba dedik. Farklı aidiyetlerin, farklı kültürlerin yeni yıl ve bayram heyecanını yaşayarak, toplumsal barış ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirdik.
 Yüzyıllardır yaşadığımız toprakların en büyük zenginliği olan bayramlarımızı aynı heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. 
Ras el seni ve kıddes  yeni yılın ilk günlerinde kutlanan  çocuk, genç, yaşlı birbirimizle bayramlaştığımız geçmişten günümüze yaşattığımız özümüz, değerlerimiz, geleneklerimizdir. 
Arap Alevilerinin yüzyıllardır kutladığı, bu topraklarda kökleşmiş kültürel değerlerimizdendir. Bu değerlere her zaman olduğundan fazla daha sıkı sarılarak, özümüze kültürümüze sahip çıkacağız.
 Barış, kardeşlik, huzurun teminatı kültürel zenginliğimizdir. Bu kültürel zenginlikleri yaşatarak geleceğe aktarmamızdır.
 Bu duygu ve düşüncelerle farklı aidiyetlerin birlik ve beraberlik içinde farklılıkların zenginlik olarak yaşandığı bu topraklarda  Arap Alevi halkımızın 14 Ocak Geleneksel yeni yıl (Ras el seni ), 19 Ocak Kıddes bayramını kutluyorum. 
Kuşaktan kuşağa aktarılarak bu güne taşıdığımız bayramların geleceğe taşınması dileğiyle… KÜLLE 3AMİN VE ENTÜM Bİ KHAYR- Ğiyd imberek iğleykin cemiğen…
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar