Skip Navigation Links

Başkan Savaş İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,sorunları yerinde tespit edip gereken çalışmaların başlatılması için Hatay’ın her köşesini adım adım geziyor.

Başkan Savaş İlçe Ziyaretlerini Sürdürüyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hizmet kalitesini arttırmak üzere sorunlarını yerinde tespit edip gereken çalışmaların başlatılması için Hatay’ın her köşesini adım adım geziyor. 
 
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Samandağ’da çözüm ortakları muhtarlar ve STK temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, CHP eski milletvekili Refik Eryılmaz’ında katılım gösterdiği birlik toplantısında ilçenin ihtiyaçları gündeme alındı. 

BELEDİYE BÜTÇESİNE İHANET ETMEDEN HALKIMIZA HİZMET EDİYORUZ

İlçenin ihtiyaçlarının ve hizmet planlanmasının konuşulduğu toplantıda Başkan Savaş birliktelik çağırısında bulundu.  
Başkan Savaş toplantıda, “Samandağ ilçemize çok daha fazla hizmet etmek isterdik ancak gelirimizin yaklaşık olarak %55’i kesintiye uğruyor.  Büyükşehir olmadan önce ilçe belediyelerin yapmış olduğu borçların ödemesini şuan biz bütçemizden yapıyoruz. Biz tüm bu sıkıntıların yanı sıra vatandaşlarımızın refahı için hizmet etmeye çalıştık. Yılların biriktirdiği sorunlar üç buçuk senede bitmiyor maalesef. Sorunlarımızı yavaş yavaş çözüyoruz. Bu sürçte biraz zamana ve birlikteliğe ihtiyacımız var. Erzin’den Samandağ’ına, Yayladağı’ndan Hassa’ya kadar eşit bir şekilde hizmet etme gayreti gösterdik. Paraya ihanet etmediğimiz için çok iş yaptık. Samandağ ilçemiz için 2018 yılında yapmayı planladığımız iki önemli projemiz var. İlçede bulunan eski çöp atık yerini Samandağ Belediyesinden devir alarak, oraya bir park inşa edeceğiz. Bunun yanı sıra ilçe meydanında bir alanı katlı otopark olarak projelendireceğiz. Bu ay içerisinde iki projemizin de ihalesine çıkmayı planlıyoruz. İlçemiz için projelendirdiğimiz bu iki başlığı yıl içerisinde tamamlayarak halkımıza kazandırmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet