Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yayman: 'Demokrasilerde Dördüncü Kuvvet Medya'

Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ve beraberindekiler Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret ederek Gazeteciler Gününü kutladı.

Yayman: 'Demokrasilerde Dördüncü Kuvvet Medya'

Gündem   A+a-

 Turizm ve Kültür Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ve beraberindekiler Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret ederek Gazeteciler Gününü kutladı.
Yayman, dünyada medyanın dördüncü kuvvet olduğunu belirterek, "Türkiye'de gazetecilik dünya standartlarında yapılan bir meslek. Biz hükümet olarak, parti olarak, bu partinin birer neferi olarak sadece 10 Ocak'ta değil her gün gazetecilerimizle yan yanayız. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi yönetim prensibimiz, siyaset felsefemizin temelinde insanı yaşat ki devlet yaşasın var. Bu gazeteci olabilir, sivil toplum olabilir, meslek odası olabilir. Biz şehirlerimizi hep beraber yönetme, birlik beraberlik içerisinde yönetme duygusunun önemli olduğunu düşünüyoruz. Antakyamızda, Hatayımızda inşallah çok büyük hizmetler yapılacak. Hükümetimiz yaptı yapmaya devam edeceğiz" dedi.
AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ise gazetecilerin çok zor, meşakkatli bir meslek icra ettiklerini kaydetti. Güler, "Çok zor meşakkatli bir meslek icra ediyorsunuz. Yaptığınız iş toplumu bilgilendirme, gelişmeler hakkında doğur haber yapmadır ve bu oldukça önemlidir. 1960 yılında basınımız bu kadar güçlü olsaydı belki de rahmetli Adnan Menderes'in başına bu olay gelmeyecekti. Bu derece önemli bir şey yapıyorsunuz. Yaptığınız iş doğru olduğunuz zaman çok manevi bir değeri vardır. Bazen yanlış olduğu zamanda mutlaka da bir vebali vardır" diye konuştu.
Cemiyet ziyaretlerinden sonra İl Başkanı Güler, Bakan Yardımcısı Yayman ve beraberindekiler Hatay Mozaik Müzesi'ni gezerek Müze Müdürü Nalan Çapuroğlu Yaslı tarafından bilgi verildi. Yayman ayrıca Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni binasının açılışına da katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar